Tutvustus

kolmapäev, 26. aprill 2017

Meie Tutvustus


Lauri Ja Mihkel


Tere tulemast Lauri ja Mihkli terviseblogi lehele!


Lauri Ööpik - 22-aastane treener ja tippsportlane. Karatega tegelemist alustas ta isa kõrval juba lapsepõlves, mis teeb tänaseks kokku 14 aastat. Lisaks on ta juurde õppinud 5 aastat taipoksi ja omandanud personaaltreeneri paberid. Lauri on asutanud võitluskunstiklubi Spordiklubi Team LAURI, kus ta on ühtlasi ka peatreener. Lisaks töötab ta spordiklubis MyFitness treenerina, FirmaFitnessis ning treenib koolilapsi ja annab seminare. Kõige sportliku kõrval on ta lõpetanud kokakooli. Laurit sponsoreerib Knockout.ee ja FitLap.ee




Mihkel Liivakant - 24-aastane tippsportlane ja ettevõtja. Karatega on tegeletud alates varajasest lapsepõlvest saati, mis teeb tänaseks kokku juba 17 aastat sportlikku eluviisi. Parimateks saavutusteks on mitmed Eesti Meistri tiitlid, Põhjamaade Meistri tiitel ja Euroopa Meistrivõistlustel saavutatud kolmas koht. Peale gümnaasiumi lõppu jätkas Mihkel õpinguid Rahvusvahelises Koralliklubis. Selle raames on läbitud palju koolitusi ja õppeprogramme Venemaa Tervise Akadeemia looja Dr. Olga Butakova käe all.
Lisaks treeneriametile on Mihkel omandanud nutritsioloogi paberid, olles juba 4 aastat tervisenõustaja ning koolitaja.





Mihkli ja Lauri ühiste huvide ja teadmiste kombineerimisel tekkis otsus luua meie blogi, mille vahendusel soovime lugejatele anda põhjalikke teadmisi, et aidata Teil paremini mõista, kuidas jõuda tõelise terviseni ning kajastada oma treening kogemusi. Oma blogis ja loengutes toetume isiklikus praktikas läbitud kogemustele.