Tutvustus

teisipäev, 2. mai 2017

Esimene samm - Vesi

Tere, hea lugeja!

Ja siit ta tulebki - hindamatu väärtusega tervise alustala, milleks on VESI.




Miks just vesi?

Võib olla tundub see imelik, aga vastus on väga lihtne - me kõik koosneme veest (sündides rohkem ning vanemaks saades vähemalt 70-80%). Kui me toidame oma keha igapäevaselt tee, morsi ja limonaadiga ei saa meie keha neid vedelikke rakkudes kasutada. Mis tunne oleks, kui duššist tuleks vee asemel limonaadi ja nõusid peseksime tee või kohviga? Kas nii oleks üldse võimalik midagi puhtaks pesta? Ilmselt mitte.
Just sel põhjusel vajabki meie keha puhast vett.

Mis on puhas vesi? See on lõhnatu, värvitu ja maitsetu. Aga mis veel?


Vesi, mida meie keha vajab, on aluseline ja tema struktuur on korrektne. Ta on laetud elujõuga ning toimib kui sorbent ehk puhastaja. Eriti hea on see, kui vesi sisaldab lisaks veel ka mineraale, mida meie keha kergesti omastada saab, et tugevdada luid, liigesed ja lihaseid.

Me teame, kuidas sellist vett saada ja mis veel tähtsam, me kasutame igapäevaselt just seda vett ja tunneme end tänu sellele väga hästi.

Sõbrad, esimene samm tervise korrastamise teel, on õppida vett jooma - Bioloogiliselt omastatavat vett. Me pakume Teile välja Coral-Mine korallivee, tänu millele saame juua veel puhtamat, mineraalide rikkamat, aluselist ja struktureeritud vett.


Coral-Mine ja H-500 (tuleb juttu hiljem)


Korallivett oleme me joonud juba üle 3 aasta ning selle aja jooksul on lihaspinged ja sellega seotud valud oluliselt vähenenud. Taastumine on palju kiirem ning piimhapet tekib lihastes tunduvalt vähem kui varem (eriti oluline sportlastele). Korallivesi on meie igapäevane kaaslane ja suur abimees igal treeningul.

Koralliliiv, millest me seda vett valmistame, on aastatuhandeid liivaks settinud valge Sango korall. See pärineb Okinawa saarestikult, kus inimeste keskmine eluiga on 100 aastat. Inimesed joovad seal iga päev just nimelt seda vett. Tänu Koralliveele ja õigele toitumisele on Okinawa saarestiku elanikud aktiivsed ja elujõulised ka väga kõrges eas. Tasub võtta eeskuju!

Kuidas seda vett valmistada?

See on imelihtne. Korallivesi kujutab endast pisikesi filterkotikesi, mille lisame 1-1.5 liitrile veele, natukene loksutame ja valmis ta ongi. Kutsume seda naljatades maailma kõige pisemaks veefiltriks. Ehk ongi?!


Kuidas on kasulik vett juua?

1) Selleks, et organismi aktiveerida ja energiaga rikastada alustame igat hommikut 3-4 klaasi sooja koralliveega. Hommikune korallivesi on tervislik alternatiiv kohvile.

2) Vesi on meiega alati kaasas. Ükskõik kas me lähme trenni, tööle, kooli või reisile.

3) Vett joome alati tühja kõhuga, et mitte lahjendada maohapet ning seeläbi raskendada organismil toidu seedimist. Tagajärg on ebameeldiv kõhukorin ja gaasid, mis võivad tekitada piinlikke momente.

4) Iga päev joome vähemalt 1.5 liitrit vett. Kui päev on väga aktiivne, siis joome sama palju vett veel lisaks.

5) Kui suu kuivab on organismil juba veepuudus. Seda tuleks ennetada regulaarse vee joomisega, pidades kinni neljast esimesest sammust.


Kuidas Coral-Mine saada?

Korallivett saavad soetada endale kõik inimesed. Kirjutage meile julgesti ja aitame Teil alustada selle  esimese lihtsa sammuga.

Juba järgmises blogis räägime sellest, kuidas kevadpühade ajal Äntu Sinijärvel treenimas käisime ja 5-kraadises vees end karastasime.

Olge kursis kasulike teadmistega ja meie põnevate seiklustega ning liigume üheskoos tõelise tervise suunas!


Lauri & Mihkel.