Tutvustus

neljapäev, 27. aprill 2017

Miks on tervislik eluviis tähtis?


Meie esimene blogipostitus on sissejuhatus tulevastele põnevatele ja kaasahaaravatele teemadele läbi meie tegemiste. Postitustega soovime anda Teile põhjaliku ülevaate ja aidata mõista tervisliku eluviisi kõiki tähtsaid aspekte. 

"Mitte keegi pole kunagi kahtesenud, et ta TÄNA tervislikult toitus".

Ilmselt mõistab igaüks meist, et tervislikud eluviisid, sealhulgas tervislik toitumine, on olulised. 

Inimestena oleme harjunud, et tervisliku eluviisi peamised tegurid on füüsiline liikumine ja tervislik toitumine. Nii arvame ka meie, kuid lisaks eelolevatele soovime Teiega jagada veel nelja sama olulist tegurit, et elada tõeliselt tervelt. 

Positiivne mõtlemine – Inimene on suuteline ainuüksi mõtetega looma tundeid ning väljendama neid tegudena. Seega on väga oluline anda endale pidevalt positiivseid signaalne, et tunda end hästi ka siis, kui parasjagu on elus rasked ajad.

Piisavas koguses õige vee joomine – Vesi on elu alus. Inimese organism koosneb 70-80% veest, mis annab mõista kui oluline on igapäevane vee joomine. Õige vesi on kergesti seeditav, energiat andev ja organismi puhastava toimega. Õige vesi sisaldab orgaanilisi mineraale.

Une kvaliteet - Mida magusam on uni, seda paremini puhkab ka inimese meel ja keha päeva jooksul tehtud toimetustest. Just nagu peale igat treeningut, on vaja ka peale igat päeva organismi taastada. Tegureid, mis määravad une kvaliteedi, on aga mitmeid. Neist räägime Teile peatselt juba lähemalt. 

Organismi regulaarne puhastamine – Kui palju me tegelikult teame oma organismi puhastamisest?  Nii nagu ei pese inimene oma nõusid limonaadi, kohvi või mahlaga, ei ole võimalik nendega puhastada ka organismi. Puhastada saab kõiki organsüsteeme, vereringet, lümfisüsteemi ja soolestikku. Puhastamise käigus vabanevad kinni jäänud energiad ja toitained omastuvad paremini. Meie füüsilised ja vaimsed võimed paranevad ja oleme suutelised astuma taas järgmise eduka sammu edasi.

Tervislik toitumine - See on mitmekülgse, puhta ja toiteaineterikka toidu tarbimine, mida meie keha suudab kergesti seedida ja omastada. Vitamiinide ja mineraalide puuduse tagajärjel võib meie keha anda meile märku peavalude, väsimuse ja stressi ilmingutega. Küll aga tervislik toitumine laeb meie keha vajalike vitamiinide ja mineraalidega. 

Füüsiline aktiivsus - Iga inimene võiks päevas end kasvõi paarkümmend minutit liigutada. Piisab juba sellest kui alustada kõndimisega ja energiatase tõuseb või kontoris tööl olles tõusta laua tagant püsti ja liigutada ennast 5-10 minutit. Lase ajul puhata!


Järgmistes postitustes räägime põhjalikumalt oma trennidest ja kõigist neljast tõelise tervise tegurist!