Tutvustus

teisipäev, 27. juuni 2017

Horvaatia Laagri Esimesed Päevad + Video 1.osa

Ja olemegi jõudnud Horvaatiasse,  Zagrebi linna, kus elab sama palju inimesi kui meil Eestis kokku.

Võtame kokku meie viimased päevad, et anda Teile lühikene ülevaade, kuidas me Horvaatiasse jõudsime ja mida me selle lühikese ajaga juba teha jõudnud oleme :)

Kõik sai alguse meie kaunist kodulinnast Tartust. Alustasime teekonda pühapäeva õhtul koos Karateklubi Falco parimate sportlastega.



Pühapäeva hilisõhtul jõudsime Riia lennujaama juurde ning otsustasime, et veedame öö hotellis, sest lennuk Horvaatiasse startis kell 8 hommikul. Aga nagu nende lendudega ikka, tuleb oluliselt varem kohal olla. Seega oli suurepärane otsus sõita õhtul Riiga ning varahommikul juba AirBalticuga edasi Rijeka linna.


Horvaatias oli oodata sooja päikselist ilma ning kui lennukipealt maha tulime siis täpselt nii oligi. Sooja on siin rohkem kui 30 kraadi ning tuult praktiliselt pole. Kui passid kontrollitud ja pagasid käes, otsustasime, et sisustame aega, kuni rendiauto kätte saame. Aega tegime parajaks mõnusate kätekõverduste ja lõuatõmmetega kohalikus lennujaamas, mis on sama pisikene nagu Tartu lennujaam :)


Veidi aega hiljem saime kätte ka rendiauto ning alustasimegi teekonda Zagrebisse. Loodus, mida pakub Horvaatia, on lihtsalt imeline. Nii palju rohelust ja värskust ning palav ilm annab ka omad pluss punktid.

Zagrebisse jõudsime veidikene peale lõunat ning loomulikult olid meil kõhud tühjad. Kui hotellis toad kätte saime ja asjad lahti pakkisime siis läksime linna peale toidujahile. Soetasime kohalikust marketist imemagusa arbuusi, banaane, apelsiine ja palju vett, mida rikastasime omakorda koralliliiva ja antioksüdandi H-500ga. Vee rikastajate kohta saate lugeda põhjalikumalt -> Siin <-

Ja meie mõnusat facebooki live klippi ümbrusest ja meeleolust saate näha -> Siin <-

Õhtul kell 6 oli meil kokku lepitud esimene trenn ja nii me asusimegi kogu meeskonnaga treeningsaali suunas teele. Saal asub 5 minuti jalutuskäigu kaugusel hotellist, mis on juba omaette soojendus, arvestades mõnusat palavat ilma. Trenne saame teha aga koos Horvaatia koondislastega, kes on oma ala parimad maailmas! Suurepärased inimesed, kellega koos tekkis meil koheselt soe side, mis muutis treeningu ülimalt nauditavaks.



Kokku kestis trenn 3.5 tundi ja peamiselt tegime Karate erialaseid harjutusi, jõuharjutusi ning loomulikult ka sõbralikke sparringuid ehk Kumited. Suured tänud kogu Horvaatia koondisele tänase treeningu eest ning loomulikult ka meie treeneritele Laurile ja Karlile.


Tänase päeva kirss tordil oli 4 käiguline õhtusöök meie suurepärases hotellis. Alustuseks pakuti juurvilja suppi, seejärel salatit, praadi ning lõpetuseks magustoitu. Vastu tuldi meelsasti ka meie palvele muuta veidi menüüd, et saaksime edasi tervislikult toituda ka siin!

Ja päeva lõpetuseks, soovime meie imelistele lugejatele jagada värskelt valminud video nendest vingetest päevadest.

Videot vaata -> Siin <-

Mõnusat vaatamist ja kirjutame Teile taas juba lähipäevil! Samuti hoidke silma peal meie facebooki lehel, sest postitame iga päev ühe live video meie hetke tegemistest ja mõtetest :)

Seniks aga olge meiega!
Lauri & Mihkel