Tutvustus

kolmapäev, 3. mai 2017

Kevadpühade treening Äntu Sinijärve ääres


Kutsume Teid kaasa põnevale seiklusele Äntu Sinijärve äärde. Sinijärv pole mitte lihtsalt  kergelt sinakas, vaid tänu seal vulisevatele kargetele allikavetele on see kõige selgema veega koht kogu Eestimaal. Vee temperatuur kõigub aastaringselt 3-10 kraadi vahel. Seda paika võib pidada suurepäraseks kohaks kõikidele inimestele, kellele meeldib lisaks loodusele nautida ka immuunsüsteemi treenimist läbi karastavate kogemuste.




Meie seiklus võibki alata!


Isegi siis kui väljas on juba 12 kraadi sooja ja päike paistab, tuleks igat treeningut alustada korraliku soojendusega. Ümber järve kerget jooksu tehes soojenes keha kiiresti üles ja nii saigi treeningsessioon 
alata.

GI selga (spetsiaalne treeningriietus võitlussportlastele (Karate)) ja esimesed erialased löögitehnikad said tehtud ning jäädvustatud. Lisaks erialastele harjutustele tegime ka traditsioonilisi kätekõverdusi ja jalahoidmisi, et treenida tuhara- ja reielihaseid.


Meditatsioon läbi rahulike ja pikkade hingamisseeriate ning sellele järgnev pea peal seismine pakub tõelist naudingut ning rahustab meelt. See on väga kasulik kõikidele inimestele.

On ju teada tuntud tõde, et pea peal seismine parandab vereringet.






Värske õhk, mida pakub mets ning laulvad linnud loovad imelise fiilingu ja kogemuse, mida pole võimalik välja vahetada ühegi spordisaali vastu. Sellepärast on kasulik aeg-ajalt tuua meel ja keha taas loodusesse, et seda kõike ise kogeda.


Päeva lõpetasime unustamatu ja erakordselt värskendava kogemusega. Käisime ujumas Sinijärve karges allikavees. Ära tegime, jess!


Muidugi oli see väga külm.... aga kui mõnus ja nauditav oli iga hetk sellest kogemusest.



Me soovime innustada Teid ületama raskusi ja muutma võimatu võimalikuks, et seeläbi saada jagu erinevatest hirmudest, mida me endale ise tihtilugu loome. Selleks tuleks aeg-ajalt teha midagi ootamatut ja ägedat.


Me oleme Teie jaoks välja mõelnud midagi ägedat. Nimelt läks käima KAMPAANIA, mille võitjal on võimalus tulla koos meiega treenima.  Loe täpsemalt juba meie Facebooki lehelt, klikkides SIIA


Hoia silm peal meie postitustel, sest juba peatselt räägime Teile järgmisest tervise alustalast, milleks on organismi süsteemne puhastamine.




Yoko Geri - Meie firmalöök
Mihkel (vasakul) ja Lauri (paremal)



Liigu koos meiega!


Lauri & Mihkel