Tutvustus

neljapäev, 18. mai 2017

2 linna, 2 trenni + Meistrite hommikusöök!!

Kaks linna, kaks trenni, üks päev.   

Täna oli meil huvitav päev, mida soovime Teiega jagada!

Seoses igapäevaste toimetustega asume täna üksteisest erinevates asukohtades.  Meie aktiivne eluviis aga toetab meid igal pool ja nii sündiski tänane blogipostitus, et saaksime Teiega jagada seda, mis toimub siis, kui me parasjagu koos treenimas pole.

Lauril on privileeg omada isiklikku treeningsaali, kus on alati väga mõnus ja hubane füüsilist keha arendada. 


Lauri: Täna tegin trenni enda spordiklubis! Soojenduseks tegin 5 min sörkjooksu ja 40 min võimlemist/venitamist. Pidin täna kauem sooja tegema, et ennast ''käima saada'', kuna eile akrobaatika trenni tehes tõmbasin endal alaselja ära ja nüüd on paar päeva küllaltki ebameeldiv liigutada. Lasksin panna alaseljale kinesioteibi, et saaksin ennast valutumalt tunda.



Vasakult alaselg/tuhar on teibitud
Kaal 78.9

Aga nüüd trenni juurde -  alguses trenni minnes ei osanud ma arvata mida teha saan, kuna selg oli hell. Mõtlesin, et teen soojenduse ära ja kuulan keha, kuidas olla on. Tuli välja, et päris hea oli. Esimeseks harjutuseks tegin varjupoksi 2x3min (võitlus kujutletava vastasega). Peale seda alustasin erinevate löögitehnikate harjutamist vastu löögipinda (Makiwara). Esimeseks harjutuseks olid lihtsad jalaga kaarlöögid ette (Mawashi Geri) vaheldumisi eest jalaga ja tagant jalaga. Peale seda oli tunne päris kehv, puus oli väga kinni ja pistelised valud tuharas. Ega siis midagi, tuli veel 10 min võimelda, et saaks jala puusast kõrgemale tõsta.  Kui venitus tehtud juhtus midagi ja puus läks palju paremaks.  Sain jätkata natukene kõrgemate ja tehniliselt keerukamate löökidega ja alustuseks valisin Ushiro Ura Mawashi Geri ehk kuulsa Chuck Norrise Spinning Roundhouse Kick, millega kõigil ''pead lendasid'' :) Järgmiseks tehnikaks valisin Gedan Mawashi Geri, paljudele tuntud ka taipoksist kui lowkick. Sealt liikusin edasi 360-kick ehk üle selja pöördega jalalöögiga, tuntud ka kui ‘’Tornaado’’ ning panin need 2 lööki kokku. See arenes omakorda edasi ‘’Jumping Spinning Heel Kick'ks’’, ehk et puusad said kõvasti pööramist ja väänamist.




Mihkel: "Otsustasin peale edukaid Kick-Boxi Eesti Meistrivõistlusi minna Tallinna, et puhata vaimu (mediteerida) ja treenida keha. Otsustasin hommikul vara minna Pirita mere äärde. Seal on üks väga mõnus koht, kus on võimalik oma keha raskusega teha nn “street workouti”. Loomulikult on Tallinna suur privileeg meri, mis on alati meeli rahustav ja keha karastav, juhul kui peaks sinna ujuma minima ☺



Alustasin trenni sörkjooksuga mere äärde. “Edasi treenisin käsi, kõhtu, alaselga, trapetsit ja seda kõike rööbaspuul oma keharaskusega. Lisaks tegin varjupoksi, mis oli ülimalt nauditav tänu imelisele panoraamvaatele, värskele õhule ning rahustavale merekohinale. Kui juba mere äärde treenima tulin, siis seal ma trenni ka lõpetasin – karastava suplusega 7 kraadises merevees. Super! Eriti mõnus on see tunne kogu kehas pärast külmas vees ujumist. Võib-olla sellepärast ma polegi aastaid tõbine olnud. Kindlasti aga sellepärast, et ma hoolitsen maksimaalselt oma keha eest. Jälgin väga hoolikalt, millist toitu ma suhu pistan ja joodan ainult parimaga ning puhastan ja kaitsen ennast samuti. Seda kõike selleks, et säilitada elujõud ja noorus pikkadeks eesolevateks aastateks!

Jagame teiega võimalusi, kuidas taastada kiirelt ja efektiivselt trennis kulutatud energiat. 
Lauri menüü:
1 Suur banaan
2 Kiivit
7 Värsket piparmündi lehte
500-600ml Cashew piima
100ml Maitsestamata jogurtit
Kaneeli








Mihkli menüü:
Tatrapuder (keedetud madalal temperatuuril vee ja kookospiimaga);
Lisatud mitu viilutatud banaani;
Mesi;
Macca pulber;
Kookosrasv.

Kõrvale pärmivaba röstleib;
Peale kaneeli, kookosrasva, avokaadot ja vârsket kapsast.





Olge meiega

Lauri & Mihkel