Tutvustus

teisipäev, 20. juuni 2017

Trenn Kurepalu Järve Ääres!

Suvi on tõeliselt kätte jõudnud ja täna viime Teid Tartu lähistele Kurepalu järve äärde, et ühiselt vaadata, mida me seal tegime.

Trenni jaoks võtsime kaasa võitlusvarustuse – poksikindad, jalakaitsmed ning uued riided KNOCKOUT.EE poolt. Suured tänud Teile! Knockout.ee kaubavalikuga saate tutvuda SIIT



Viimase paari nädala jooksul oleme ettevalmistanud Horvaatia karate laagriks, millele on väga edukalt kaasa aidanud soojemad ilmad.

Tänane trenn oli teistmoodi, sest saime esimest korda koos, otse rannas kick-poksi sparringut (kahevõitlus) teha. Samuti saime katsetada ka sparringut purdel. Viimane osutus aga üpris suureks pähkliks, kuna põgenemisruumi praktiliselt polnud ja purre kõikus igas võimalikus suunas, mis tegi kogu asja põnevaks. Sparringu lõpetasime muidugi suplusega järves. Vapustav ja samas meeldivalt karastav! 

Trenni hulka kuulus ka jõuosa, milleks kasutasime mändide vahel olevat välitreeningala. Tehtud harjutustest on valminud pisikene videoklipp, mida saate vaadata SIIN! 

Tänase trenni tegi eriliseks meie külaline, artistinimega Neiland, kes on tantsija ja youtuber. Neilandiga ühiselt jagasime oma teadmisi tervisest, tantsimisest ja võitlusspordist. Tulemas ka video!



Tervise teemadel kõnelesime peamiselt vee joomise olulisusest ning organismi puhastumisest. Arutletud sai ka selle üle, kui tihti me kuuleme erinevatest allergiatest, mis kerkivad esile just suviti, kui on rohkem õietolmu. Neiland oli kunagi samuti sarnases olukorras, kus isegi mee söömine tekitas praktiliselt surmava reaktsiooni. Tänaseks on olukord muutunud ja seda tänu täisväärtuslikule toitumisele ning organismi puhastamisele.

Neilandi stiilinäidet saate vaadata  SIIN!

Olge endiselt meiega ja peatselt on tulemas ka uusi põnevaid teemasid! Ootame Teie-poolset tagasisidet ning soovitusi, et teaksime paremini, mille kohta meie kuulajad soovivad rohkem lugeda. Alates 26.06 oleme Horvaatias ja siis kajastame peamiselt oma trennidest ja Horvaatia kaunist loodusest. 



Lauri & Mihkel