Tutvustus

kolmapäev, 5. juuli 2017

Horvaatia Laagri Lõpp + Palju Pilte

Oleme õnnelikult tagasi kodumaal ning nüüd võtamegi kokku meie tegemised Horvaatia laagris.

Eelmises postituses rääkisime esimestest päevadest ning täna räägime, kuidas kõik jätkus.

Zagrebis tegime kolm päeva trenni koos maailmatasemel karate sportlastega ning viimasel õhtul viidi meid ka linna peale parimatesse restoranidesse õhtut nautima.

Suured tänud Teile kõige eest!

Karate Akademija ''Hercegovina-Zagreb'' Horvaatia Koondis koos meiega

Jõudsime kohale 1.päev


Edasi viis teekond meid kuurortlinna nimega Umag. See linn on maailmas väga tuntud, sest seda peetakse üheks maailma tennisepealinnaks. Seda iseloomustavad ka suured tennisepallid ringteedel.


Umagi linna algus

Hommikujooks mere ääres

Rand

Umag asub kohe sinise vahemere ääres ning õhus on tunda värskust ja energiat. Päike paistis, ilm oli soe ja tujud head. Suurepärane koht treenimiseks ja elu nautimiseks.

Umagis alustasime hommikuid jooksu, venituse ja jõuharjutustega. Loomulikult olid päevakorras ka mõnusad suplused 25 kraadises merevees. Esimene hommikujooks ja venitused ning jõuharjutused toimusid aga idüllilise mere taustal.

Koht kus tegime hommikuvõimlemist

Nädalavahetusel toimusid Umagis Maailma Karate Föderatsiooni korraldatud maailmakarikaturniiri etapp, millest võttis osa 2500 sportlast üle kogu maailma. Konkurents oli väga tugev, aga kuna võistlelda said ainult alla 21. aasta vanused, siis meie seadsime seekord sisse pealtvaataja positsiooni. 


Pisikesed võistlustules

Elekter läks ära

Võistlused olid väga tugeva konkurentsiga ning ka eestlastel õnnestus üks pronksmedal koju tuua!

Lisaks võistlustele tegime loomulikult iga päev ise trenne ja nautisime suurepäraseid Horvaatia toite. Õhtusööki serveeriti meile otse mere ääres, kus sai nautida nii sooja ilma, mere hõngu kui ka suurepärast loodust. Imeline koht lõõgastumiseks.

Hotelli õhtusöögi maja




Esmaspäeva hommikul kell 5:30 oli äratus ning alustasime tagasiteed koju. Kõik sujus suurepäraselt ning täna oleme juba õnnelikult tagasi Tartus ja valmistume ette taastulevasteks laagriteks ning treeninguteks.

Õhtusesse trenni minek



Vaade lennukist



Enne Eestisse tulekut oli peas selline mõte
#kickeverywhere
Kohe tuleb


Päikseloojang Umagis
Postkaardi pilt




#kickeverywhere


Suured tänud veelkord kogu Horvaatia Karatekoondisele, Karateklubi Falco sportlastele, Knockout.ee' le ja treeneritele ning loomulikult meie imelistele fännidele, kes tunnevad huvi meie tegemiste ja eluviisi vastu.

Jälgige meid ka edaspidi, sest peatselt on tulemas palju põnevat informatsiooni treeningute, toitumiste ja tervislikku eluviisi toetavate nüansside osas.

Olge Meiega!
Lauri & Mihkel